jeudi 25 janvier 2007

Le temps passe ... - EL TIEMPO PASA

Au travail - 17h30 : cou cou mon ange ... cet après midi en regardant le ciel j'ai remarqué que les journées commencent timidement à rallonger... promesse de printemps ... promesse du temps qui passe ... promesse de toi !

En el trabajo - 17h30 : cucu mi angelito ... esta tarde mirando el cielo he notado que los días comienzan tímidamente a alargarse ... promesa de primavera ... promesa de que el tiempo pasa ... promesa de tí !

11 commentaires:

Carmi a dit…

Hola Fran:
El temps va passant i ens va apropant als nostres fills i filles.
Tens raó, escriure en el blog ajuda en l'ànima.
Una besada.
Carmina (carmi)

fran a dit…

Carmina ! Que alegria de vore-t per açi ! Dime un poquet en quina lista estas .... en el foro hi ha massa informacio per a mi ... un beset

Carmi a dit…

Hola Fran:
Estem en la llista de 0-1 any d'agost de 2005.
Anem amb Adecop València, no ens hem atrevit anar per lliure (encara qué sembla que es molt segur) ja que no coneixiem ninguna experiència al voltant de l'adopció a Colombia.
I a la espera (vol dir que amb molta impaciència per ser pares).
Una besada. Carmina

Anonyme a dit…

Hola Carmina i Fran,
M'agrada molt llegir aquests missatges en Valencià ! Jo parlo Català pero m'encanta el Valencià asi que es fantastic !!
Us desitjo a les dos (i als vostres maridets) molta força i motls anims per la espera dels vostres petits princeps de Colombia, jo ja tinc un i la espera val mil vegades la pena !!
Petonests
Cuca

Anonyme a dit…

Hola Cuca !
Qué bé que pogam parlar en valencià o català... loq ue siga mentres siga la nostra llengua comú ! Jo crec que l'escric un poquet mal perquè fa anys que no ho faig ! Açí en Paris no tinc sovint l'oportunitat.
Tú també esperes un fill i escara que tingues el primer, sempre es una espera del cor, aixina que ànims a tu també !
un bés molt fort
Carmina !!!
Qué alegría que sigues de València, jo també ! A vore si algún da mos creuem ! Si eres d'agost 2005 m'imagine que enguany tindreu al vostre fill ... !
un bés

Carmi a dit…

Hola Cuca i Fran:
La veritat es que es una pasada poder gaudir de poder comunicar-se en valencià o català. Al meu treball es necessari fer-ho. I ho faig tots els dies.
A casa amb la meua parella parlem en castellà però volem que el nostre nano o nana parle en valencià o català (el meu home va neixer a Barcelona).
Una besadeta o un petonet. Carmina

Anonyme a dit…

Xiquetes ! quina pasada ! anem a crear un foro on pugam parlar en valencià o en català ! ja veus, Carmina, jo (i m'imagine que Cuca també) parlava valencià en ma casa en mos pares ... quan conegui al meu maridet i me quedi en paris pues ja no parli més (per telèfon en ma mare) i desprès poc a poc ni per telèfon en ma mare perque william tenia que adeprendre el castellà i... poqueta poquet ni siquiera quan vaig a valencia parle en valencià perque sempre està ell i ... es horrible ! Inclus mon pare (gran valencianista) li parla en castellà! Qui anava a dir-nos s'ho !! Per aixo, en quant puc ... valencià i cada vegada més ! A fer pàtria per Europa !
un bés i fins promte

Anonyme a dit…

Xiquetes !
qui anava a dir-me que en el meu blog tindria comentaris en valencià !!! aço es un blog europeu !!!!

Carmi a dit…

Hola Fran:
Els nostres fills tindran una barreja de cultures impressionants.
El teu fill/a, a més a més, parlarà francés.
Una besada.

Anonyme a dit…

Hola a les dos, Carmi i Cuca ! jo tenia un somnni quan era xicoteta : el dia que tinguera fills deurien de ser ciutadans del mon ! i crec que vaig cami ...
un bés molt fort a vosaltres qui me compreneu !

Anonyme a dit…

quan era petita no m'agradaba res la polemica entre catalunya i espanya asi es que sempre deia que era barcelonesa i ....ciutadana del univers !!
Ara visc a franca il el meu amor par Catalunya/Espanya est mes fort que mai encara que sigo sent ciutadana del univers.
pero el meu català esta molt olvidat .....
amb el meu marit hem decidit que jo parli castella avec els nostres fills, em fa una mica de pena per el catala pero es la nostra decisio ... il els nostres fills aprendran el catala poco a poc mes tard
un peto per les dues !!
cuca

Solamente la ardiente paciencia hará que conquistemos una espléndida felicidad. Seulement la patience acharnée nous fera conquerir le plus beaux des bonheurs.
Pablo NERUDA
La esperanza es un estimulante vital muy superior a la suerte. L'espoir est un stimulant vital très supérieur à la chance
NIETZSCHE, Friedrich
Cada cosa tiene su belleza, pero no todos pueden verla. Chaque chose a sa beauté mais pas tous peuvent la voir
CONFUCIO
La manera más profunda de sentir una cosa es sufrir por ella. La manière plus profonde de sentir une chose est de soufrir pour elle.
Gustave FLAUBERT